Vtisi o bazarju 2015

V sredo, 2. 12. 2015, je na Osnovni šoli Ivana Cankarja Vrhnika potekal vsakoletni novoletni bazar. Letos je po novem potekal v veliki telovadnici in novi manjši telovadnici.

Na bazarju je bila bogata ponudba novoletnih okraskov, nakita, glinenih izdelkov, voščilnic, svečnikov in dišečih sveč, torb, predpražnikov, uporabnih lesenih izdelkov, darilnih škatel, čokoladnih izdelkov, hrane …  Lahko pa smo se tudi posladkali s slastnimi prazničnimi dobrotami. Vsi izdelki so delo učencev, ki so se pri pouku in krožkih res izkazali. Iz ankete je razvidno, da je bila večina ljudi s ponudbo zadovoljna. Ves denar, ki ste ga donirali, je predan v šolski sklad.

Seveda pa na bazarju ni potekala le ponudba izdelkov in slaščic, ampak se je odvijal tudi program, pod vodstvom g.  Jureta Zoriča. Predstavili so se nam plesalci in gledališki ter pevski zbori, katerih mentorici sta ga. Tanja Avsec in ga. Ljubica Jelovšek. Na celotnem bazarju smo videli 3 skeče na temo šole in nagajivih učencev, ob katerih smo se vsi nasmejali. Med posameznimi točkami pa sta voditelja Nika Jerkovič in Domen Rus intervjuvala ravnateljico šole, dva bivša učenca šole ter dva starša. Gospa, ena izmed intervjuvanih staršev, prihaja iz Japonske in je v intervjuju primerjala japonske in slovenske osnovne šole, kar je bilo zelo zanimivo. Na koncu sta intervjuvala še g. Jureta Zoriča in g. Marka Jakopiča, ki sta v ta bazar vložila največ dela. Bazar je bil uspešen in dobro izpeljan. Program je bil po našem mnenju zelo dober in tudi večini obiskovalcev je bil všeč.

 

Besedilo: Laura Drašler, Nik Božnik

Izvedba in analiza ankete: Kaja Košir, Hana Gabrovšek

Fotografije: Nik Božnik

Mentorica: Majda Fortuna Gregorčič

Dodaj odgovor


*